preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Knjižnica/Školski list

Projekti

Razredne web stranice

Škola na radiju

vijesti

Nova stranica pedagoške službe

Zavirite na link 

https://sites.google.com/view/

knjiznica-os-mlanga-bregana/

pedagoški-kutak

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 5. 4. 2020. 16:10

Upisi u prvi razred

Poštovani roditelji budućih prvašića,

sva testiranja u našoj školi su završena, ostalo je još ispunjavanje upisnice.

Upisi u prvi razred osnovne škole održat će se od 31. 5. 2022. (utorak) do 2. 6. 2022. (četvrtak) od 8 do 18 sati. Ukoliko nećete biti u mogućnosti doći u navedenom terminu, molimo vas da kontaktirate školu kako bismo dogovorili drugi termin.

stručna služba OŠ Milana Langa

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 25. 5. 2022. 14:36

Započelo testiranje djece - budućih prvašića

Danas je započelo testiranje djece - naših budućih prvašića, a baš kao i prošlih godina, pedagoginja Željka Ceglec i defektologinja Ljiljana Fresl pripremile su zadatke koji će utvrditi spremnost djece za školu.

Molimo sve roditelje koji još nisu rezervirali svoj termin testiranja da se čim prije jave u pedagošku službu škole, na broj telefona 3324 – 442.

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 23. 3. 2022. 12:23

Rezultati samovrednovanja škole

Naš Tim za kvalitetu pripremio je upitnik za učenike, učitelje i roditelje kojim se željelo vidjeti kakva je "slika" škole iz tri perspektive. Sve odgovore u prezentaciji je objedinila pedagoginja Željka Ceglec, a rezultati opsežnog samovrednovanja mogu se vidjeti na poveznici 

https://sites.google.com/view/

knjiznica-os-mlanga-bregana/pedago%C5%A1ki-kutak?authuser=0

Naravno da ćemo u danima koji su pred nama pokušati popraviti one pokazatelje koji su možda slabiji od očekivanog, ali i zadržati postotke uspješnosti u pojedinim područjima!

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 30. 10. 2021. 22:06

Upisi u 1. razred u novoj školskoj godini

Poštovani roditelji budućih prvašića,
 
sva testiranja u našoj školi su završena, a sada još neki budući učenici trebaju obaviti liječnički pregled. Po završetku će se obaviti upisi u 1. razred (ispunjavanje upisnice) za sve učenike koji će najesen krenuti u školu.
 
Upisi u prvi razred osnovne škole održat će se od 26. 8. 2020. (srijeda) do 28. 8. 2020. (petak) od 7 do 14 sati. Ukoliko nećete biti u mogućnosti doći u navedenom terminu, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili drugi termin (095 517 9893, pedagoginja Željka Ceglec).
  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 14. 7. 2020. 16:04

Započela testiranja budućih prvašića

Danas je započelo testiranje djece, budućih prvašića OŠ Milana Langa. U jedinstvenom ambijentu učionice na otvorenom pedagoginja Željka Ceglec i defektologinja Ljiljana Fresl pripremile su zadatke koji će utvrditi spremnost djece za školu.

Sudeći po prvim reakcijama i djece i roditelja, svi su jedva čekali ovaj trenutak...

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 27. 5. 2020. 10:38

Obavijest za roditelje budućih prvašića Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji budućih prvašića,

danas smo dobili obavijest Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu u Zagrebačkoj županiji (ispostava Samobor) koji prenosimo u cijelosti:

U privitku vam dostavljam Obavijest o rasporedu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta (pregledu djeteta) za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2020./20. Molimo da tu Obavijest stavite na stranicu škole i na ulaze škola i dječjih vrtića. Novost je, da se roditelji moraju naručiti u ambulanti školske medicine za tim koji pripada školi u koju bi se dijete trebalo upisati i to isključivo u navedeno vrijeme za predbilježbu ili putem telefona ili putem e-maila. Od naše strane ove godine više neće ići pozivi za liječnički pregled.

S poštovanjem,

Maja Rađenović-Fijan

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 18. 5. 2020. 11:24

Savjeti stručnjaka s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

Poštovani roditelji,

budući da je kriza s koronavirusom pred vas stavila izazovan zadatak balanasiranja između radnih i kućanskih obveza te planiranja dječjih aktivnosti, stručnjaci s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta napravili su letak s nekoliko savjeta…

pedagoginja Željka Ceglec

Više na https://sites.google.com/view/

knjiznica-os-mlanga-bregana/pedagoški-kutak?authuser=0

 

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 2. 4. 2020. 11:20

Socijalna pedagoginja Sonja Jarebica nudi pomoć

Mailom se školi obratila Sonja Jarebica, vrsna pedagoginja koja je ne tako davno gostovala u našoj školi. Nudi svoju besplatnu stručnu pomoć na čemu joj od srca zahvaljujemo.

Poštovane ravnateljice i ravnatelji,

s obzirom na ova teška vremena , mislima usmjerenim na one koji se nalaze u teškim trenucima života, a uz njih naše učenike, učitelje, stručni tim i Vas ravnatelje želja mi je na trenutak pružiti vam podršku i pomoć. Izradila sam power point prezentaciju s temom Empatija s nekoliko aktivnosti koje učitelji mogu ponuditi svojim učenicima kroz obradu međupredmetnih tema (prezentacija je objavljena na stranicama naše školske knjižnice).

Također vam mogu ponuditi besplatnu podršku kroz edukacije ili psihosocijalnu podršku pedagoškim djelatnicima, učenicima i roditeljima vaše škole putem sky-pa, webinara, e meila ili mobitela. Ukoliko imate neke pojedinačne kolege, neke roditelje i djecu s potrebom podrške i pomoći, mogu me putem skypa ili mobitela kontaktirati.

Sve usluge koje nudim su besplatne i odrađujem ih volonterski.

Srdačno vas pozdravljam i ohrabrujem „sve će ovo proći“.

Sonja Jarebica-0994002121, sonja.jarebica@gmail.com

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 30. 3. 2020. 15:01

Božićno iznenađenje za sve zaposlenike

Pedagoginje škole Željka Ceglec i Matea Halilović pripremile su posebno iznenađenje za sve zaposlenike škole - učitelje, stručne suradnike, spremačice, kuharice, domare, administrativno osoblje...

Na sjajno osmišljenom drvenom boriću našli su se prigodni poklončići baš za svakoga - uz ime i prezime bila je tu brižno pakirana ukrasna vrećica. Dovoljno je reći - od ideje do realizacije sve je bilo za ocjenu 5!

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 21. 12. 2019. 11:25

Ivan Horvat preuzeo Povelju za "Naj-akciju 2019."

Jučer je  u Starogradskoj vijećnici Skupštine grada Zagreba održana je svečanost povodom 20 godina akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ na kojoj su, između ostaloga, proglašene „Naj-akcije 2019.“ te dodijeljene Povelje i Pohvale gradovima i općinama u kojima su te akcije provedene.

Samobor je dobio Povelju za uspješno provedenu „Naj-akciju 2019.“ pod nazivom „Svi smo drugačiji, strip radionica“. U izradi istoimenog stripa, s ciljem podizanja svjesnosti o autizmu, prošle školske godine sudjelovali su i učenici naše škole – Danijel Dorotić, Roko Dekalić, Ivan Horvat i Josip Librić, a Ivan Horvat je jučer na svečanosti i preuzeo Povelju u ime grada Samobora.

pedagoginja Željka Ceglec

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Matijašić  datum: 20. 11. 2019. 12:33
» Arhiva naših vijesti    
 


Društvene mreže


Fotografija tjedna

Erasmus+ u Barceloni


Anketa (mala)
Kako podnosiš ljetne vrućine?

TražilicaBrojač posjeta
Ispis statistike od 1. 1. 2015.

Ukupno: 656696
Ovaj mjesec: 4664
Ovaj tjedan: 447
Danas: 8

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Škola na televiziji

preskoči na navigaciju