Kako napraviti pečeni voćni čaj
Učenici 6. b razreda, učiteljice Valentina Martinček i Josipa Pentić te kuharica Mirjana Bencalić organizirale su jučer u školskoj blagovaonici malu radionicu u kojoj su naši đaci mogli naučiti sve tajne u pripravljanju slatkog pečenog čaja od jabuka.
Najprije su učenici sami ogulili jabuke, zatim je kuharica pripremila sastojke koje je pomiješala s jabukama (cimet, šećer, klinčići, limun, naranča, vanilin-šećer), a potom se navedeno stavilo u pećnicu.
Ukusan topli pripravak potom su učiteljice stavljale u male staklenke te će se zasigurno naći na nekom budućem prodajnom štandu naše zadruge na zadovoljstvo svih kupaca…
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |